OVER MIJ   /   HUIDTYPEN   /   BEHANDELINGEN   /   PRIJZEN   /   PRODUCTEN   /   CONTACT   /   WEBSHOP
Wat is uw huidtype
Vraag het de vakvrouw

HUIDANALYSE:  Een goede huidanalyse is de basis  voor een optimale behandeling afgestemd op de behoefte van uw huid. Het beste kan ik dit doen tijdens een behandeling aangezien de huid dan goed gereinigd  wordt en evt onzuiverheden of problemen zichtbaar worden zoals bv reactiviteit of wel of niet makkelijk opnemen van werkstoffen.  Een productadvies voor thuisverzorging is dan een volgende logische stap.

Natuurlijk kunt u ook een afspraak voor enkel een huidanalyse en we kunnen dan samen kijken wat te doen.

VOCHTARME HUID: Heeft u na het gebruik van water een strak trekkende huid en wilt u heel graag uw creme aanbrengen? Dan is er in de meeste gevallen sprake van een gedehydrateerde huid. Of te wel niet genoeg vocht/water in de huid. Dit wordt vaak verward met een droge huid waar een talg/vet te kort is.

GEVOELIGE HUID:  Voelt uw huid extreem droog, schilferig,  ruw,  snel geïrriteerd, overgevoelig , jeukend  en reageert uw huid snel op producten dan is er naar alle waarschijnlijkheid sprake van een gevoelige huid.

DROGE HUID: Een droge huid heeft te weinig vet en/of vocht. Zij ziet er daardoor dof, ruw en schilferig uit en na het reinigen kan de huid onaangenaam, schraal en gespannen aanvoelen.

VETTE HUID: Glimt uw huid s'morgens bij het opstaan en/of gaat hij glimmen in de loop van de dag is er naar alle waarschijnlijkheid sprake van een vette huid. Bij dit huidtype zien we een verhoogde talgproductie met name op de t-zone. Wanneer andere delen van het gezicht droog zijn spreken we ook wel van een gecombineerde huid. Wanneer de vette huid niet voldoende wordt verzorgd kan dit leiden tot Acne.

Tijdens een behandeling geef ik u info over evt. oorzaak en gevolg en wat te doen.

Mocht er sprake zijn van Acne krijgt u de behandelingen vergoed door uw zorgverzekeraar. Kontroleer uw polis zodat u weet wat uw budget is per jaar.


Contact
Contact intro

Naam*
E-mailadres*
Vraag of opmerkingen