OVER MIJ   /   HUIDTYPEN   /   BEHANDELINGEN   /   PRIJZEN   /   PRODUCTEN   /   CONTACT   /   WEBSHOP
Microdermabrasie
De beste schoonheidsbehandeling die er is.

De Perfect Beauty Behandeling/Microdermabrasie is in mijn ogen de beste schoonheidsbehandeling die er is.

Dits is een zeer populaire techniek voor huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en bijna volledige afwezigheid van bijwerkingen. Bij deze behandeling is geen narcose, plaatselijke injecties of verdoving vereist.

Microdermabrasie is een pijnloze dieptepeeling  waarbij de bovenste dode huidcellenlaag word verwijderd.

Met behulp van een gesteriliseerd mondstukje slijpt een geregelde stroom van microkristallen de huid op de gewenste plaatsen af. (braseren) Tegelijk worden de gebruikte kristallen en loskomende huidcellen afgezogen en opgevangen in het apparaat. Door de zuigwerking wordt eveneens de doorbloeding geactiveerd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd waardoor nieuwe huidcellen ontstaan

Zachter, gladder en jonger

 

Voor een effectief en duurzaam resultaat wordt (afhankelijk van de indicatie) een kuur van 3 tot 5 wekelijkse behandelingen geadviseerd. U kunt het resultaat vasthouden door 1 maal in de 6 a 8 weken een nabehandeling te laten uitvoeren.

Microdermabrasie is voor vrijwel alle huidtypen geschikt. Ook voor dunne en gevoelige huidtypen.

Indicaties

littekens
huidveroudering
fijne rimpels
acne
onzuivere huid
zonbeschadigde huid
grove poriën
pigmentvlekken
rokershuid
slecht doorbloede huid
preventief voor alle huidtypen
alle lichaamsdelen

De behandeling

Deze vindt plaats op een gereinigde huid. De tijdsduur en sterkte van het braseren hangt af van de huidconditie en de indicatie. Ter afsluiting wordt een voedend masker toegepast en een dagverzorging. Na de behandeling kan de huid door de versterkte doorbloeding warm aanvoelen en wat rood zien. U kunt direct de dagelijkse bezigheden hervatten, eventueel make-up aanbrengen en u hoeft er niet voor thuis te blijven. De huid gaat niet tot licht vervellen en er komt geen kostvorming. Wel is het noodzaak om een week nadien direct zonlicht te mijden en een goede sunblock te gebruiken.

Toepassing

Microdermabrasie is toepasbaar als een eenmalige behandeling  of in een kuur afhankelijk van de indicatie.


Contact
Contact intro

Naam*
E-mailadres*
Vraag of opmerkingen